ΑBOUT US

Κάνοντας μια περιήγηση στο ίντερνετ θα δούμε όλο και πιο συχνά διαφημίσεις που μας καλούν να συντονιστούμε σε κάποιο web Radio.
Ανάμεσα σε αυτά είναι και το WEB RADIO STUDIO 5. Το ράδιο αποτελείται από μια ομάδα ανθρώπων που αγαπάει τη μουσική. Αυτή η αγάπη, αυτό το πάθος εξελίχθηκε σε αυτό το Ιντερνετικό σταθμό. Στο ραδιόφωνο που φτιάξαμε δε μιλάμε για τον καιρό, την κίνηση στους δρόμους και το Σ/Κ που επιτέλους φτάνει. Για εμάς η καλή μουσική και οι όμορφες σκέψεις είναι το ζητούμενο.
Με πολύ δουλειά καταφέραμε να δημιουργήσουμε έναν μουσικό πυρήνα και να αποκτήσουμε το δικό μας κοινό.
Ο σταθμός μας αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα, τον ποιητικό στίχο και την προσεγμένη ροή της μουσικής για αυτό και όλοι οι παραγωγοί μας ψάχνουν πολύ τη μουσική και προετοιμάζουν τις εκπομπές τους.
O 𝓓𝓙 𝓟𝓐𝓝𝓞𝓢 ( και ιδρυτής του WEB RADIO STUDIO 5 παίζει όλα τα είδη μουσικής ενώ πολλοί παραγωγοί μας ξεκίνησαν ως ακροατές. Έδειξαν ενδιαφέρον και τελικά εντάχθηκαν στο δυναμικό του σταθμού. Επομένως ο σταθμός συγκεκριμένο μουσικό στίγμα δε διαθέτει αφού ο κάθε ακροατής γίνεται παραγωγός και παίζει τη μουσική που αγαπά. Το WEB RADIO STUDIO 5 προσπαθεί να προβάλλει νέους καλλιτέχνες, στιχουργούς, Μουσικοσυνθέτες και όλους εκείνους που ασχολούναι με το Θέμα αυτό φιλοξενώντας τους Στο στούντιο 5 που θα παρέχοντάς τους την δυνατότητα να στήσουν μικρά LIVE Και Να δείξουν την δουλειά τους. Κλείνοντας, το ελεύθερο ραδιόφωνο είναι αυτό που μας δίνει ζωή. Την ώθηση και το κουράγιο όμως το αντλούμαι από τους φίλους – Ακροατές μας.
Με εκτίμηση
Η Ομάδα του WEB RADIO STUDIO 5.

Meet The Team

Rick Jhon

CEO

Rick Jhon

CEO

Katrina Josef

Manager

Katrina Josef

Manager

Will Mark

Artist

Will Mark

Artist

Jonson Hardick

Brand Manager

Jonson Hardick

Brand Manager